Чавдар Бахчевански попаднал в акцията срещу джигитите след случая с Георги

...
Чавдар Бахчевански попаднал в акцията срещу джигитите след случая с Георги
Коментари Харесай

Осъдиха кандидат за депутат от “Възраждане” за шофиране след употреба на кокаин

Чавдар Бахчевански попаднал в акцията срещу джигитите след случая с Георги Семерджиев

Кандидатът за народен представител от “Възраждане ” Чавдар Бахчевански е наказан условно за шофиране след приложимост на кокаин, научихме от “ ”.

Той е сключил съглашение с прокуратурата, което в понеделник е утвърдено от Софийския градски съд. Бахчевански е от Пловдив и е спрян за инспекция от Пътна полиция в града на 10 септември, само че делото против него се гледа в столицата поради статута му тогава. Бахчевански е бил на предпоследното 20-о място в листата на “Възраждане ” в Пловдив.

Със съглашението той признава, че е карал автомобила си “Киа ” след приложимост на кокаин, както регистрира дрегерът на бул. “Цариградско шосе ”. Освен условната присъда Бахчевански ще е без брошура за 1 година. След като го заловиха, кандидат-депутатът отхвърли да се е дрогирал. Два дни по-късно популяризира резултатите от кръвна проба в лаборатория, в които се открива, че не е бил дрогиран. Ръководството на “Възраждане ” даже написа декларация в негова отбрана, съобщи, че ще изиска тестванията на Министерство на вътрешните работи да бъдат тествани за меродавност, и разгласи акцията за поръчкова. В началото на годината пък водачът на партията Костадин Костадинов изиска проби за опиати за всички депутати.

Седмица откакто е спрян от Пътна полиция обаче, Бахчевански е премахнат от листата на партията в ЦИК.

Всъщност той е един от хилядите, които полицията ревизира всеобщо и до през днешния ден след катастрофата в София от 5 юли, когато под въздействието на опиати Георги Семерджиев умъртви с джипа си две млади дами. Освен Бахчевански с дрога зад кормилото беше хванат и лидерът на листата на “Атака ” в Сливен Веселин Иванов, против който също има дело, само че той не се отхвърли от конкуренцията за Народното събрание.

За последното денонощие при акцията са хванати 20 дрогирани водачи, а четирима са отказали да бъдат тествани. 33-ма са пияните водачи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР